Teşekkürler

Bilgileriniz alınmıştır. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede dönüş sağlayacaktır.

FİŞEKHANE ETKİNLİKLERİNDEN
SİZ DE HABERDAR OLUN!

Abone Olun size özel indirim fırsatlarını kaçırmayın!

Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni

KAPAT X

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ
Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (“Kanun”) 10 uncu maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu olarak Büyükyalı Tesis Yönetim A.Ş. (“Şirket”) tarafından hazırlanmıştır. Şirket tarafından Kişisel verileriniz Kanun uyarınca aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.
Kişisel verilerinizin işlenme amaçları konusunda detaylı bilgilere http://www.fisekhane.com/ adresinden Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ ndan ulaşabilirsiniz.
Hangi Kişisel Verilerinizi İşliyoruz?
Ad, soyad, cep telefonu, elektronik posta adresi ve tarafımız ile paylaştığınız diğer her türlü Kişisel Veriler.
Kişisel Verileriniz İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebepleri Nelerdir?
Kişisel verileriniz verdiğimiz hizmetleri sözleşmenin ve teknolojinin gereklerine uygun şekilde yerine getirmek, ürün ve hizmetlere ilişkin satış sonrası destek hizmetlerini sunmak, müşteri ilişkileri süreçlerimizi yürütmek, talep ve şikâyetlerinizi karşılayabilmek, Şirketimiz tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimlerimiz tarafından gerekli çalışmaları yapmak ve buna bağlı iş süreçlerini yürütmek amaçları ile Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları kapsamında işlenecektir. 
Açık rızanıza dayalı olarak ise ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, pazarlama faaliyetlerimizi yürütmek, kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, reklam, promosyon vb. ticari elektronik ileti göndermek ve bu iletilerin gönderimini sağlamak üzere hizmet aldığımız şirketler ile paylaşmak, sizleri daha iyi tanıyarak ihtiyaçlarınız doğrultusunda doğru hizmeti vermek, hizmetlerimiz esnasında çekilen fotoğraflarınızı kullanmak, pazarlama analizleri yapabilmek, ürünlerimizi talepleriniz doğrultusunda kişiselleştirebilmek profilleme yapmak amaçları ile verileriniz işlenebilecektir.
Kişisel Verileriniz Kimlere Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?
Toplanan kişisel verileriniz; yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda grup şirketlerimiz olan Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yenigün İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Ziylan Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim A.Ş., Özak Global Holding A.Ş., Aktay Otel İşletmeleri A.Ş., Akyön Tesis Yönetimi A.Ş., Kamer İnşaat Ticaret ve Sanayii A.Ş., Akyön Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri A.Ş., İnt-Er Yapı İnşaat Turizm San. ve Tic. A.Ş., Özak Yenigün Ziylan Adi Ortaklığı., Özak Tekstil Konfeksiyon San. ve Tic. A.Ş., Kübrateks Tekstil San. ve Dış. Tic. A.Ş., olmak üzere ana hissedarlarımıza, bağlantılı şirketlerimize, grup şirketlerimize, iştiraklerimize, size verdiğimiz hizmeti yerine getirmek üzere destek aldığımız servis sağlayıcı firmalara, iş ortaklarımıza, bayilerimize, tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumlarına, hizmet aldığımız kuruluşlar, kullandığımız yurt içi ve yurt dışı server (sunucular), bulut hizmeti aldığımız yurt içi/yurt dışı kurumlar, veri sorumlusu adına veri işleyen, ölçümleme, hedefleme, profilleme desteği veren kişi ve kuruluşlar, denetim şirketleri, reklam ve tanıtım ajansları ve özel kişilere Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları çerçevesinde aktarılabilecektir.
Verileriniz yurt içi/yurtdışında bulunan serverlara, bulut hizmeti aldığımız yurtiçi/yurtdışı kurumlara Kanun’ un 9. Maddesi gereği açık rızanız doğrultusunda aktarılabilecektir.
Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi Nedir?
Kişisel verileriniz Şirketimiz ile temas edeceğiniz; elektronik ortamda internet sitesi, çağrı merkezi, mobil uygulama, çevrim içi uygulamalar, çerezler, elektronik postalar, sosyal medya kanalları, arama motorları ve fiziki ortamda bayi kanalı, satış ve pazarlama departmanları çalışanlarımız, basılı formlar, üyelik formları ve çözüm ortaklarımız aracılığı ile sözleşmenin ifası hukuki sebebine dayalı olarak toplanacaktır.
Açık rıza vermeniz halinde ise ürün ve hizmetlerimizin beğeni ve kullanım alışkanlıklarınıza göre özelleştirilerek size sunulması hukuki sebebine dayalı olarak Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları kapsamında işlenebilmektedir.
Kişisel Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?
Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:
a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) 7 inci madde de öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verileri silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.
Yukarıda yer alan haklarınıza ilişkin başvurularınızı, http://www.fisekhane.com/ adresinde yer alan Başvuru Formu’ nu doldurduktan sonra kimliğiniz ile şahsen şirket merkezimize gelerek, noter vasıtası ile, güvenli elektronik imzanız ile imzalayıp şirket kayıtlı elektronik posta adresine elektronik posta göndererek veya tarafınızca daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıt altına alınmış olan elektronik posta adresiniz üzerinden elektronik posta göndermek suretiyle yapabilirsiniz.  Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir. İletişim bilgilerimiz aşağıda yer almaktadır:
Kayıtlı Elektronik Posta Adresi: ozakgyoas@hs01.kep.tr,
Posta adresi: İkitelli OSB Mah. 10 Cad. 34 Portal Plaza No:7D/8 Başakşehir/İSTANBUL

AÇIK RIZA BEYANI
Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnini okudum ve Kişisel verilerimin ürün ve hizmetlerinizi geliştirmek, pazarlama faaliyetlerinizi yürütmek, kampanyalarınız hakkında bilgi vermek, reklam, promosyon vb. ticari elektronik ileti göndermek, pazarlama analizleri yapabilmek, ürünlerinizi  kişiselleştirebilmek amaçları ile  işlenmesini ve bu iletilerin gönderimini sağlamak üzere Özak Global Holding A.Ş., Aktay Otel İşletmeleri A.Ş., Akyön Tesis Yönetimi A.Ş., Kamer İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş., Akyön Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri A.Ş., İnt-Er Yapı İnşaat Turizm San. ve Tic. A.Ş., Özak Tekstil Konfeksiyon San. ve Tic. A.Ş., Kübrateks Tekstil San ve Dış. Tic. A.Ş., Özak Yenigün ziylan Adi Ortaklığı ile iştirakleriniz, bağlantılı şirketleriniz, ticari iş ortaklarınız ve hizmet aldığınız şirketler ile paylaşılmasını kabul ediyorum.